Între aprilie 2018 si martie 2020, am participat la implementarea proiectului Student Open Innovation Lab, in parteneriat cu Birmingham City University (UK) și Polycular (AT), cu sprijinul programului Europa Creativă. Programul a propus dezvoltarea de prototipuri pentru provocări ale orașelor, folosind metode STEAM (știință, tehnologie, inginerie, arte, matematică). În cadrul acestuia, am curatoriat un Laborator de Inovare de o săptămână în aprilie-mai 2019. Mai jos open-call-ul pentru studenți și rezultatele proiectului.
În martie 2017 am implicat întreprinderi locale și profesioniști în design urban într-un atelier în care am folosit metode de design thinking pentru generarea de soluții care să răspundă problemelor de mobilitate în cartierele de afaceri din nordul Bucureștiului.
Facem parte din proiectul ”Antreprenoriat Social pentru Schimbare Locală” care urmărește crearea unui curs online pe tema modului în care antreprenoriatul social poate fi o soluție pentru problemele locale cu care se confruntă comunitățile. Am coordonat vizita de studiu și programul intensiv pentru 37 de studenți și contribuții pentru realizarea studiilor de caz bazate pe exemple din România.
În noiembrie 2016 am derulat o serie de ateliere în cadrul fostei platforme Industria Bumbacului, împreună cu partenerii noștri La Firul Ierbii, cu scopul de a înțelege mai bine nevoile utilizatorilor săi, idei pentru îmbunătățire și pentru prototiparea de soluții rapide. Spațiul aflat la parter, colț cu Bvd. Abatorului este deschis celor interesați de îmbunătățirea calității vieții în oraș.